Termékek Menü

BlueSoft - K30/VR34

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
161.990 Ft
Cikkszám: BS-K30/VR34
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

BlueSoft – K30

Tökéletes választás: 1 – 3 fős háztartásokba (5-10 m3/hónap vízfelhasználás), alacsony vízkeménységi fokozatnál (1-10 °nk).

Vízlágyító berendezések előnyei:

  • fényesebb, vízkőmentes szaniterek, felületek
  • vízzel működő berendezések ( bojler, kávéfőző, mosógép, vízvezetékek stb.) élettartalmának növekedése
  • kevesebb tisztítószer használat, rövidebb takarítási idő

Felépítése, működése: A berendezés minden fő eleme egyetlen műanyag házban, az un. kabinetben került elhelyezésre. Ez tartalmazza a vízlágyító gyantát, a gyantatartó nyomásálló oszlopot, sófelszívó egységet, tömbösített vezérlő szelepet. A hagyományos ipari jellegű berendezésekhez képest a formatervezett kabinet miatt a berendezés megjelenése esztétikus, egyszerűen tisztítható. Vízlágyítóink beépített időórát és vízmérőt tartalmaznak, amely a beállított idő elteltével és a termelt lágy víz mennyiségének mérésével határozza meg a regenerálás elindítását.

A speciális ioncserélő műgyanta oszlop, a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélik. Így teljesen lágy, akár 0-s német keménységű vizet is elő lehet állítani, de az ÁNTSZ meghatározásának megfelelően ezt 5-ös német keménységi fokra állítjuk be.

Karbantartás: A készülékben lévő gyantatest regenerálása sóval történik, ezt a sótartályt kell időnként tablettázott sóval után tölteni, utántöltése egyszerű, nem igényel szakértelmet! A sófelhasználás függ a vízkeménységtől és vízfelhasználástól. Nagyjából 2-4 hetente szükséges a sót után tölteni így 2-4 havonta fogy el egy 25 kg-os kiszerelésű tablettázott só.

A berendezésekre éves karbantartást ajánlunk, amit természetesen elvégzünk az Ön számára igény esetén!

Engedélyek: A vízlágyító berendezés komponensei OTH engedéllyel rendelkeznek, a vízzel érintkező részek mind magyar mind külföldi laboratórium által bevizsgált, ivóvízminőségi szempontból biztonságos anyagból készülnek.

A vízlágyító részegységek OTH számai:

tartály: GY/NEF/01500-2/2019

fej: GY/NEF/01499-2/2019

gyanta: GY/NEF/01703-2/2019

Beszerelés költsége: 60 000 Ft (bruttó)

Az ár tartalmazza:

  • az alapbeépítés költségét
  • 3 óra munkadíjat
  • 1 zsák tablettázott sót
  • 2 db szűrőházat, szűrőbetéttel

Az ár nem tartalmazza a vízkiállások kiépítését ezért a telepítés helyszínéről mindig fotót kérünk előzetesen, hogy a felmerülő extra anyagigénnyel számolni tudjunk, ez a szerelés alkalmával pluszban kiszámlázásra kerül.

Beüzemelés:

A beszerelés helyszínének mindenképp fagy és vízmentesnek kell lennie, továbbá szükséges szennyvízkiállás és áramellátás.

A beszerelési, kiszállási költség és bekötés tartozékait a vízlágyító ára nem tartalmazza!

A berendezés beüzemelését cégünk által megbízott alvállalkozó szakember végzi!

Tájékoztatásul jelezzük, hogy  lehetőség van a Víztisztító Bázis által forgalmazott víztisztítók, vízkezelő berendezések szakemberek általi beszereltetésére, azok szervizeltetésére, garanciával.
Mindezeket az országos szervizhálózattal rendelkező Víztisztító-Szervíz Kft. (Tiszta Víz Üzletház) munkatársai végzik. (Kapcsolatfelvételi lehetőségek az "Elérhetőségek" címszó melletti linken.)

Garancia: Jótállás 1 év, a teljes körű garancia feltétele, hogy a cégünk által megbízott Víztisztító-Szervíz Kft. végezze a beüzemelést.

Műszaki jellemzők:

Só és vízfogyasztás / regenerálás 1,9 kg NaCl - 120 liter H2O
Csatlakozás (be-ki) 3/4"
Méretek Ma x Szé x Mé (cm) 64 x 23 x 44
Gyanta (liter) 8
Kapacitás 30 m3x°nk
Átfolyás (m3/h) 0.8 – 1.2

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!