Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

PurePro ERS 105P

PurePro
115.000 Ft (90.551 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VB-NAERSP
Elérhetőség: Raktáron
Beszerelés és választható termék
Beszerelés:
115.000 Ft (90.551 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Víztisztító a PurePro-tól. Az ERS 105P a PurePro amerikai víztisztítógyártó legjobb darabja. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, Prémium kategória!

Az ERS 105P egy ozmózis alapú, tartályos víztisztító, 5 szűrési lépcsővel és nyomásfokozó szivattyúval. Kivitelezése egyedi, bármikor bővíthető különböző utókezelésekre (pl.: lúgosítás, UV csírátlanítás stb.).

Kiemelkedő kivitelezés, Quick Change előszűrő rendszer

Az alap berendezés rendkívül masszív és dekoratív kivitelezése mellett az előszűrő rendszer megemlítése kötelező, mivel egy minden eddiginél könnyebben cserélhető előszűrő szett kapott helyet a termékcsaládban!

Az ERS 105P  ugyanazt tudja, mint az ERS 105 víztisztító nyomásfokozó nélküli változata, a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre ajánljuk, ahol a hálózati víznyomás túl alacsony (3 bar alatti). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóké. A szivattyú miatt elektromos áram szükséges a működéséhez.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonysággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

Az ERS 105P felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (speciális Quick Change)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (speciális Quick Change)
 3. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (speciális Quick Change)
 4. lépcső: RO membrán (50 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)

 

Jellemzői:

 • Tartályos kivitel, kompakt előszűrő egységekkel, dekoratív és rendkívül masszív kialakítás
 • Tartály mérete: 12 liter, anyaga fém, belseje speciális teflonbevonatú (Minősítések: NSF, CE)
 • Megengedett hálózati víznyomás: 3 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: 120 – 200 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek:
  • Víztisztító rész: Magasság: 42 cm, , Szélesség: 29 cm, Mélység: 21 cm
  • Tartály: Magasság: 35 cm, Átmérő: 28 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott fém, modern design
 • Tömege: 12 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő bevizsgált, ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni vagy a vásárlás során a szállítási mód kiválasztásánál.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez a Quick Change 4 szett szűrő szett szükséges. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránt 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán a PurePro 50 GPD membrán (betét), de a 75GPD-s is választható, ezzel nagyobb lesz a kapacitása, hamarabb töltődik meg a tartály.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro.

Minősítések/engedélyek: CE, WHO, NSF, WQA, FDA. A berendezés teljes körűen megfelel az amerikai NSF Standard szabványainak és az Európai Uniós követelményeknek. Használja bátran.

Műszaki jellemzők:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!