Termékek Menü

Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
7.500 Ft
Gyártó:
Cikkszám: VB-AF1404
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Könyökidom 1/4 M x 1/4 Q Könyökidom 1/4 M x 1/4 Q
150 Ft
Műanyag cső Műanyag cső
200 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Aquafilter AIFIR 2000 egység negatív ionokat tartalmazó turmalinos kerámia golyókból áll. Olyan ásványi oxidokkal van még kiegészítve, mint például szilícium-dioxid, alumíniumoxid stb. Ezek az anyagok együttesen bocsátja ki a FIR-t (infravörös sugarakat). Kiegészítő egység RO (Fordított Ozmózis) alapú víztisztító berendezésekhez, In-line kivitel. A megtisztított víz utókezelése lehetséges vele.

Az In-line kivitel előnye elsősorban az, hogy nincsen szűrőháza, cseréje, rendszerbe való integrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Rendszerbe történő csatlakoztatásához 1/4"-os csatlakozó idomok szükségesek!

Negatív ion kibocsátás mértéke: 2000 Ni/cm3

Hatása az emberi szervezetre:

- Aktiválja a víz részecskéket

- Javítja a víz ízét és illatát

- Rendezi a víz szerkezetét

- Támogatja az ideg- és immunrendszert

- Nyugtató hatású, segíti az alvást

- Antibakteriális hatású

- Növeli a víz Oxigénszintjét

- Segíti lebontani a zsírokat, vegyi és méreganyagokat a véráramból

- Csökkenti a test savtartalmát

- Javítja az idegrendszeri folyamatokat.

Az AIFIR működése:

A biokerámia betétet 1600 C°-os hevítéssel kezelik, amely lehűlést követően képes a FIR-t kibocsátani. A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.

A víz molekulák elhaladnak az üvegcsőbe helyezett kerámia golyók előtt, melytől felveszik a fent említett rezgéseket. (Nincs közvetlen érintkezés a golyók és a víz között.) Az energetizált vízmolekulák felszívódnak a szervezetünkben és kifejtik jótékony hatásukat!

A biokeramikus patron alapja az FIR (Far-infra-red rays) fény, ami azt jelenti, hogy „távoli infravörös sugarak”. E technológiának a beceneve „light of life”, avagy az "élet fénye". A folyamat laboratóriumban tesztelt és végfelhasználók által bizonyított.

Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. A hullámhossza a "far" infravörös sugaraknak 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy a "far" infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bioenergetikus sugaraknak.

Az energetizáló patronban lévő FIR vibráció megegyezik az emberi test frekvenciájával és képes behatolni a sejtekbe és újraaktiválja, erősíti a kis-keringési rendszert. Szabályozza a véráramlást és a vért a véredényekben, erekben, amelyek blokkolva voltak a vérrögök miatt, és ugyanakkor újraaktiválja az életenergiát a testben. A FIR hullámok másik előnye, haszna, hogy emelik a szervezet ellenálló képességét, az immunrendszer hatékonyságát a járványokkal szemben. Emellett segít kivédeni az öregedés hatásait, lassítja az öregedés előrehaladását, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben, mert ezek az hullámok alapvető forrásai, fenntartói az életnek a Földön. Minden élő organizmus felhasználja, részesül ebből. Az AIFIR energetizáló egység kedvező véleményezést kapott a Lodz-i Katonai Orvosi Akadémia Biokémiai Tanszékének tudósaitól is.

Az egység ismeretlen  vagy mikrobiológiailag szennyezett vizek kezelésére nem alkalmazható.

Javasolt szűrőcsere: 12 havonta vagy a kapacitásának elérése után. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

Műszaki jellemzők:

Méret 60 × 285 mm
Csatlakozási méret 1/4" × 1/4"
Kapacitás 3.600 liter
Max. vízhőmérséklet 45C fok
Max. víznyomás 6 bar
Negatív ion kibocsátás 2000 Ni/cm3
További képek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!