Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

PurePro AIFIR energetizáló egység

PurePro
10.500 Ft (8.268 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VB-PP1402
Elérhetőség: Raktáron
10.500 Ft (8.268 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

A PurePro AIFIR egység 26 féle kerámia granulátum keverékéből áll. Olyan ásványi oxidokkal van még kiegészítve, mint például szilíciumdioxid, alumíniumoxid stb. Ezek az anyagok együttesen bocsátják ki a FIR-t (infravörös sugarakat). Kiegészítő egység RO (Fordított Ozmózis) alapú víztisztító berendezésekhez, In-line kivitel.
 
Rendszerbe történő csatlakoztatásához 1/4"-os csatlakozó idomok szükségesek!
 
Hatása az emberi szervezetre:
- Aktiválja a víz részecskéket
- Növeli a víz oxigénszintjét
- Segíti lebontani a zsírokat, vegyi és méreganyagokat a véráramból
- Csökkenti a test savtartalmát
- Javítja az idegrendszeri folyamatokat.
Az AIFIR működése:
A biokerámia betétet 1600 C°-os hevítéssel kezelik, amely lehűlést követően képes a FIR-t kibocsátani. A FIR rezonanciát okoz a vízmolekulák között. Ez ionizálja és aktiválja a vízmolekulákat a sejtekben és a vérben, ezáltal javítva vérkeringésünket és az egészségi állapotunkat.
A víz molekulák elhaladnak az üvegcsőbe helyezett kerámia golyók előtt, melytől felveszik a fent említett rezgéseket. (Nincs közvetlen érintkezés a golyók és a víz között.) Az energetizált vízmolekulák felszívódnak a szervezetünkben és kifejtik jótékony hatásukat!
A bio-keramikus patron alapja az FIR (Far-infra-red rays) fény, ami azt jelenti, hogy „távoli infravörös sugarak”. E technológiának a beceneve „light of life”, avagy az "élet fénye". A folyamat laboratóriumban tesztelt és végfelhasználók által bizonyított.
Az infravörös sugarak (FIR) a napfény színképének, spektrumának részei, amelyek szabad szemmel nem láthatóak. A hullámhossza a "far" infravörös sugaraknak 4 mikrontól 1000 mikronig terjedhet. A mai kutatásoknál a biotechnológia területén felmerült, hogy a "far" infravörös sugarak fontos szerepet játszanak az élő organizmusok kialakulásában és fejlődésében. Ezen ok miatt nevezték el ezeket a speciális infravörös sugarakat bioenergetikus sugaraknak.
Az energetizáló patronban lévő FIR vibráció megegyezik az emberi test frekvenciájával és képes behatolni a sejtekbe és újraaktiválja, erősíti a kis-keringési rendszert. Szabályozza a véráramlást és a vért a véredényekben, erekben, amelyek blokkolva voltak a vérrögök miatt, és ugyanakkor újraaktiválja az életenergiát a testben. A FIR hullámok másik előnye, haszna, hogy emelik a szervezet ellenálló képességét, az immunrendszer hatékonyságát a járványokkal szemben. Emellett segít kivédeni az öregedés hatásait, lassítja az öregedés előrehaladását, növeli az ellenálló képességet a betegségekkel szemben, mert ezek az hullámok alapvető forrásai, fenntartói az életnek a Földön. Minden élő organizmus felhasználja, részesül ebből. Az AIFIR energetizáló egység kedvező véleményezést kapott a Lodz-i Katonai Orvosi Akadémia Biokémiai Tanszékének tudósaitól is.
Az egység ismeretlen  vagy mikrobiológiailag szennyezett vizek kezelésére nem alkalmazható.
Javasolt szűrőcsere: 12 havonta vagy a kapacitásának elérése után. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.
Műszaki jellemzők:
Méret 53 × 254 mm
Csatlakozási méret 1/4" × 1/4"
Kapacitása 3.600 liter
Max. vízhőmérséklet 45C fok
Max. víznyomás 6 bar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!