Termékek Menü

Vásárlási Információk

Ezen az általános vásárlási információkat tartalmazza a megrendeléssel, fizetéssel, szállítássa kapcsolatosan. Ha van olyan kérdése, amely ezen az oldalon nincsen megválaszolva, kérjük olvassa ez az ÁSZF-et, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat!

A VíztisztítóBázis üzemeltetése alanyi adómentes (AAM) egyéni vállalkozás, így a kiállított számlában ÁFA tétel NEM szerepel!

Megrendelés, termékek megvásárolni kívánt termékek kiválasztása:

Az Ön által kiválasztott terméke(ke)t a következő képpen rendelheti meg:

- weboldalon leadott automatikus megrandeléssel (kosár, szállítási opciók, fizetési opciók)

- telefonon keresztül: 20/ 313 0988

- email-en: küldje el megrendelését az info@viztisztitobazis.hu email címre és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

Rendelés webshopon keresztül: az oldalunkon kiválasztott terméke(ke)nél kattintson a "Kosárba rakom" gombra. A "megtekintés" gombra kattintva az oldal tetején lévő kosár ikon alatt tudja nyomon követni, hogy hol is áll a megrendeléssel, milyen termékeket választott eddig. Itt folytathatja a váráslást és a virtuális kosarába tehet még termékeket vagy befejezheti / módosíthatja a rendelést.

A "Tovább a pénztárhoz" gombra kattintva elérheti a rendelés további folyamatait:

1: Vásárlás regisztrálással vagy anélkül: oldalunkon NEM szükséges regisztrálnia a vásárláshoz de megteheti, így ha legközelebb vásárol könnyeben megteheti azt, oldalunk rögzíti az Ön adatait.

2: Adatok megadása: kérjük itt adja meg adatait, amelyek szükségesek a megrendelés pontos kiszállításához, kiszámlázásához.

3: Válassza ki a vásárolt termék(ek) kiszállítási módját.

4: Válassza ki az Ön számára legszimpatikusabb fizetési módot.

5: A rendelés összesítése menüpontban áttekintheti a választott termékeket, valamint az összes költséget a kiszállítással együtt.

A megrendelés leadásakor lehetősége van Kupon beváltására (ha van Önnek ilyen). Ebben az esetben ez automatikusan a kedvezmény összege automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből.

Amint Ön elküldte megrendelését cégünknek, néhány percen belül egy automatikus válasz emailt fog kapni. Ebben az automatikus levélben a megrendelés kiszállításának pontos időpontja még nem szerepel. A kiszállítás pontos idejéről az automatikus emailt követően 1-2 munkanapon belül emailben vagy telefonon fogjuk tájékoztatni. Kérjük figyelje regisztrált email fiókját és amennyiben ez nem történne meg, kérjük jelezze azt felénk.

 

Egyéb kérdés esetén, kérjük olvassa weboldalunk ÁSZF-jét, vagy keressen bennünket elérhetőségeink egyikén:

 

Vevőszolgálat: 

Email: info@viztisztitobazis.hu

Telefon: 20/ 313 0988