Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

RainWater 12HF/P&P

219.990 Ft (173.220 Ft + ÁFA)
Cikkszám: RW-12HF/P&P
Elérhetőség: Raktáron
Csatlakozó mérete
1"
219.990 Ft (173.220 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

RainWater 12HF/P&P

Tökéletes választás: 1 – 3 fős háztartásokba (5-10 m3/hónap vízfelhasználás), alacsony vízkeménységi fokozatnál (1-10 °nk).

Vízlágyító berendezések előnyei:

  • fényesebb, vízkőmentes szaniterek, felületek
  • vízzel működő berendezések ( bojler, kávéfőző, mosógép, vízvezetékek stb.) élettartalmának növekedése
  • kevesebb tisztítószer használat, rövidebb takarítási idő

Rainwater P&P széria előnyei:

✓ Nincs szükség beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter ajánlott kiegészítő), illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyomni egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.

✓ Nincs szükség az éves karbantartásra, mert a készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű egykaros csaptelepekhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.

✓ 1” vezérlőfejjel installáljuk, ami nagyobb átfolyást, kisebb nyomásesést eredményez. Több fürdőszoba vagy legalább 6 vízelvételi hely esetén kifejezetten javasolt az 1”-os csatlakozás.

 Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.

 Európai összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, folyamatos alkatrészellátást, szakszerviz hálózatot.

 A RainWater vízlágyítók magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.

✓ A RainWater vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését.

Felépítése, működése: A berendezés minden fő eleme egyetlen műanyag házban, az un. kabinetben került elhelyezésre. Ez tartalmazza a vízlágyító gyantát, a gyantatartó nyomásálló oszlopot, sófelszívó egységet, tömbösített vezérlő szelepet. A hagyományos ipari jellegű berendezésekhez képest a formatervezett kabinet miatt a berendezés megjelenése esztétikus, egyszerűen tisztítható. Vízlágyítóink beépített időórát és vízmérőt tartalmaznak, amely a beállított idő elteltével és a termelt lágy víz mennyiségének mérésével határozza meg a regenerálás elindítását.

 A speciális ioncserélő műgyanta oszlop, a vízben lévő oldott kalcium és magnézium ionokat nátrium ionokra cserélik. Így teljesen lágy, akár 0-s német keménységű vizet is elő lehet állítani, de az ÁNTSZ meghatározásának megfelelően ezt 5-ös német keménységi fokra állítjuk be.

Karbantartás: A készülékben lévő gyantatest regenerálása sóval történik, ezt a sótartályt kell időnként tablettázott sóval után tölteni, utántöltése egyszerű, nem igényel szakértelmet! A sófelhasználás függ a vízkeménységtől és vízfelhasználástól. Nagyjából 2-4 hetente szükséges a sót után tölteni így 2-4 havonta fogy el egy 25 kg-os kiszerelésű tablettázott só.

A berendezésekre éves karbantartást ajánlunk, amit természetesen elvégzünk az Ön számára igény esetén!

Engedélyek: A vízlágyító berendezés komponensei OTH engedéllyel rendelkeznek, a vízzel érintkező részek mind magyar mind külföldi laboratórium által bevizsgált, ivóvízminőségi szempontból biztonságos anyagból készülnek.

A vízlágyító részegységek OTH számai:

tartály: GY/NEF/01500-2/2019

fej: GY/NEF/01499-2/2019

gyanta: GY/NEF/01703-2/2019

Az ár nem tartalmazza a vízkiállások kiépítését ezért a telepítés helyszínéről mindig fotót kérünk előzetesen, hogy a felmerülő extra anyagigénnyel számolni tudjunk, ez a szerelés alkalmával pluszban kiszámlázásra kerül.

Beüzemelés:

A berendezés beüzemelését cégünk által megbízott alvállalkozó szakember végzi!

A beszerelés helyszínének mindenképp fagy és vízmentesnek kell lennie, továbbá szükséges szennyvízkiállás és áramellátás.

A beszerelési, kiszállási költség és bekötés tartozékait a vízlágyító ára nem tartalmazza!

Garancia: Jótállás 2 év, a teljes körű garancia feltétele, hogy a cégünk által megbízott Víztisztító-Szervíz Kft. végezze a beüzemelést.

Elérhetőségek:https://tisztaviz-uzlethaz.hu/elerhetosegek/

Műszaki jellemzők:

Só és vízfogyasztás / regenerálás 1,5 kg NaCl - 90 liter H2O
Csatlakozás (be-ki) 1"
Méretek Ma x Szé x Mé (cm) 66 x 38 x 52,5
Gyanta (liter) 12,5
Kapacitás 30 m3x°nk
Átfolyás (m3/h) 1,2 – 1,8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!