Termékek Menü

érdekességek

2015. 05. 14. 15:03:58

Ha rendelkezünk víztisztító készülékkel, akkor meghatározott időnkét szükséges, hogy a benne lévő vízszűrő betétet kicseréljük. Ha ezt nem tesszük meg, akkor fertőzésveszélyessé válhat, valamint a vízszűrő berendezésünk működésében hiba léphet fel, annak élettartama jelentősen csökkenhet.

2015. 05. 14. 15:01:51

Ma még nem terjedt el széles körben, így sokan nem tudjuk, hogy pontosan mit is takar a víztisztító berendezés, vízszűrő berendezés fogalma. Hogy tisztábban lássunk, ismerjük meg ezeket a hasznos szerkentyűket. Ami köztudott, hogy hazánkban sok és jó minőségű víz van. Ennek ellenére azonban a vízben többféle szennyeződés lehet, mint pl. rozsda, baktériumok, homok, gombák, stb.

2015. 03. 31. 10:00:00

Sajnos hazánk nagy részén rendkívül kemény a víz. Ez esztétikailag sem túl szép látvány: a csapok, fürdőkád, mosogató, csempék csúnyán néznek ki vízkövesen. De ennél is nagyobb gond, hogy a vízkő károsítja a háztartási gépeket, aminek következtében azok hamarabb tönkre mennek, illetve többször kell őket javítani.
A vízkő ellen muszáj valahogy védekezni, a vizet valahogy lágyítani kell, hisz a mosás, gépi mosogatás sem olyan hatékony kemény vízben.