Termékek Menü

Vas- és mangánmentesítő 20" BigBlue szűrőbetét

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.200 Ft
Cikkszám: VB-FC2608-másolata-1
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

20"-os BigBlue szűrőházba való vas- és mangánmentesítő szűrőbetét.

Alkalmazási terület: Nagy kapacitása végett kiválóan alkalmas lakások, családi házak központi víztisztítására/vízkezelésére, kisebb ipari vízkezelési megoldásokra.

Mit szűr ki? nagy hatékonysággal csökkenti a vas-, mangán- és hidrogén-szulfid tartalmát a víznek. Ezen kívül javítja a víz illatát és ízét valamint a pH értéket is.

Hogyan műveli ezt? A Birm és Corosex töltetének köszönhetően:

Birm: mesterséges szűrőanyag magnéziumoxid bevonattal. a Birm távolítja el az oldott formában lévő vas- és magnézium tartalmat a vízből. Ez az anyag aktív katalizátorként funkcionál az oxigén és az oldható vas valamint mangán vegyületek között. Átkonvertálja vas-hidroxiddá és mangán-hidroxiddá az oldott vasat és mangánt, így azok a szűrőoszlopon kicsapódva lemoshatóvá válik.

Corosex: koncentrált formájú magnézium-oxid, erősen reakcióképes anyag, a szabad szén-dioxidokat semlegesíti a vízben ezzel optimalizálja a pH egyensúlyt.

Határozottan ajánlott a telepítése egy mechanikai előszűrő valamint egy aktívszén szűrő alkalmazása a szűrőegység előtt. Ezzel jelentősen megnövelhető az élettartalom, mivel a Birm hatékonyságát a klór kedvezőtlenül befolyásolja.

A szűrőbetét nem alkalmazható ismeretlen eredetű vagy mikrobiológiailag szennyezett vízre.

A szűrőegység regenerálása: tisztított vízzel történő visszamosatással letisztítható ezzel regenerálható, ez a folyamat korlátlanul elvégezhető.

Kapacitás: 8000 liter

Élettartalom: 3 - 6 hónap (jelentősen függ a víz minőségétől és a felhasználás módozatától)

 

Méret 20" × 4"
Max. működési hőmérséklet 45°C
Anyaga Birm + Corosex töltet
Átfolyás 18 liter/perc

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!