Termékek Menü

Vízkezelés személyre szabva

- Milyen víztisztítót vegyek?

- Megvettünk az ingatlannal együtt egy víztisztítót, mi ez?

- Milyen szűrőket vegyek a víztisztítómba?

- Kellene valamilyen központi szűrő a házba, de milyen?

- Hogyan kell a kútvizet megszűrni?

- Kemény a vizem, mit tegyek?

- 10" vagy 20" szűrőház; üledék vagy aktívszenes szűrőbetét?

- Jó dolog az ozmózisos víztisztító?

Abban az esetben, ha nem tudja pontosan milyen vízkezelési megoldásra van szüksége, vagy csak szeretné a választását alátámasztatni velünk keressen bennünket telefonon vagy e-mailben és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg egyedileg az Ön igényeire szabva.

Legyen szó akár családi ház vagy ipari egység vízkezeléséről, tudásunk legjavát biztosítjuk az Ön számára és segítünk amiben csak tudunk az egészen egyszerű karbantartási tanácsadástól a bonyolultabb, vízanalízisen alapuló konstrukciókig.

A weboldalunkon található termékek a tapasztalataink alapján lettek összeválogatva. Ezekkel a termékekkel meg vagyunk elégedve, jó minőségű darabok amiket szívesen ajánlunk. Nem fognak tönkremenni a garanciális idő lejárta után és nem fogja megbánni a vásárló ha ezek közül választ. A termékek eladását követően azok karbantartását igény szerint vállaljuk, vagy ingyenesen telefonon segítünk, hogy hogyan kell a karbantartást elvégezni azoknál a termékeknél, melyeknél az nem igényel szaktudást.

A szűrőbetéteket és a berendezéseket folyamatosan áruljuk, ha vásárol tőlünk egy terméket, aminek speciális szűrőbetétei vannak nem maradnak ellátás nélkül. Olyan berendezéseket árulunk, amikhez garantáljuk a jövőbeni rendelkezésre állást.

 

Elérhetőségeink:

Telefon: +36 70 670 4409

Email: info@viztisztitobazis.hu

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Információ