Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

NANOSEPT® Aqua fertőtlenítő (60 ml)

3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Cikkszám: VB-CNA
Elérhetőség: Raktáron
3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

NANOSEPT® Aqua fertőtlenítő (60 ml)

Manapság egyre égetőbb problémát jelent, hogy a mikroorganizmusok a vegyszerekkel szemben rezisztenssé válnak. Óriási előnye az ezüstnek, hogy vele szemben nem alakul ki rezisztencia, aminek az oka az ezüst és a baktérium között lejátszódó folyamatok hatásmechanizmusa.

Mi a NANOSEPT® Aqua?

A NANOSEPT® Aqua egy korszerű nanotechnológiával gyártott, nanoezüst tartalmú, hidrogén peroxidos új generációs felülettisztító és fertőtlenítőszer. Antimikrobiális hatását az ezüst nanorészecskék biztosítják. A szer a legveszedelmesebb baktériumokat is képes elpusztítani mindössze néhány perc alatt, továbbá gomba és vírusölő hatású. Alkalmazható bármilyen felület gyors és hatékony tisztítására, fertőtlenítésére. Jól ismert tény, hogy a különböző nátrium-hipoklorit tartalmú vegyszerek erősen maró tulajdonságuk következtében roncsolják a tisztítani kívánt felületet, sőt klór tartalmuk miatt, amely a  flakon kinyitásakor azonnal a levegőbe kerül és onnan belégzéssel a szervezetünkbe jut, irritálják, roncsolják a nyálkahártyát, károsítják a légzőszerveket, gyermekek számára még nagyobb terhelést jelentenek.

A NANOSEPT®Aqua  nem tartalmaz klórt, ellentétben a sok, piacon levő klórtartalmú fertőtlenítő szerrel. A termék gyártása során melléktermékek nem keletkeznek, az alkalmazott nanotechnológia az atomi szintű építkezést valósítja meg, így környezetkímélő.  Az alkalmazást követően lebomlik, környezetkárosító anyag nem marad vissza.

Víztisztító fertőtlenítése Nanosept Aquaval:

Az üveg tartalma 60 ml, egy használathoz 20-25 ml-t kell felhasználni ( egy évre elegendő)
Alkalmazása: Lakossági víztisztító berendezések fertőtlenítésére alkalmazható szer.
Alkalmazási javaslat:
A víztisztító készülékből a víz leengedése, a szűrőházakból a szűrők eltávolítása és mosogatószerrel való kimosása után a három előszűrő pohárba elosztva 10 ml fertőtlenítőszert kell adagolni majd behelyezni az új szűrőket. A tartályhoz vezető csőbe szintén 10 ml-t kell adagolni.
A víztisztító berendezésre újra rá kell kapcsolni a vízvételt, megnyitni a kifolyócsapot, hogy a víz a készüléket feltöltse, a fertőtlenítőszert eljuttassa a csap végéhez is. Majd amikor megjelenik a kifolyócsapnál a víz, akkor el kell zárni a csapot.
A fertőtlenítőszert 6-8 óráig állni kell hagyni majd 2x kiöblíteni a rendszerből.
Majd még egyszer megismételni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!