Termékek Menü

RainWater-Horeca

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
240.990 Ft
Cikkszám: RW-HORECA
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

RainWater-Horeca

Alkalmazási területek:

● A RainWater-Horeca egy élelmiszeripari ágazati gyűjtőnév, amely az étel és italkészítő valamint felszolgáló létesíményeket foglalja magába. A kifejezés a Hotels (szállodák), restaurants (éttermek), catering (vendéglátás) szavak rövidítését jelenti. Ezeken a területeken számos berendezésnek van lágyvíz igénye.

● Visszafogott megjelenésével, fali felszerelhetőségével alkalmas egy zuhany lágyvízzel történő kiszolgálására. Keményvízre érzékeny bőrű-eknek kifejezetten ajánlott.

● Bárhol ahol kis kapacitású vízlágyítóra van szükség. Pl. fogorvosi rendelők, laborok, stb.

Legfontosabb előnyök:

● Kis helyigény

● A vízkeménység értékének megadása után, a berendezés vezérlőfeje automatikusan kiszámolja a vízkezelő rendszer kapacitását.

● Berendezés rendelkezik Sóhiány riasztás funkcióval: A regenerálás befejeztével a berendezés víz szolgáltatás állapotba lépése után egy infravörös érzékelő segítségével vizsgálja a berendezésben található só mennyiségét és annak alacsony szintje esetén riasztást ad.

● Vízszivárgás védelmi funkció: A berendezés beépített vízőr funkcióval rendelkezik, amely vízszivárgás esetén automatikusan kiszakaszolja a lágyítót.

● Egyszerűen falra felszerelhető.

● 3kg-os sótartálya az oldalról kinyíló nyíláson könnyen feltölthető.

Műszaki adatok:

Csatlakozó mérete: 1/2"

Vízhőmérséklet: 5-50 °C

Méretek (Ma x Szé x Mé): 512 x 350 x 191 mm

Gyanta: 4,8 liter

Súly: 11 kg

Átfolyás: 0,6 m3/h

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!