Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

PurePro S300 Ultra víztisztító

PurePro
51.000 Ft (40.157 Ft + ÁFA)
Beszerelés és választható termék
Beszerelés:
51.000 Ft (40.157 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás és Paraméterek

Kis helyigényű, kompakt 4 lépcsős víztisztító berendezés kapilláris ultraszűrővel. Mosogató alá szerelhető tisztavíz csaptelepes konstrukciójú berendezés, fő előnye a rendkívül kis helyigény és az egyszerű karbantartás.

A berendezés szűrési lépcsői:

1.: 5 mikronos polipropilén (PP) előszűrő egység (kompkt, Quick csatlakozós kivitel)

2.: szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrő (kompkt, Quick csatlakozós kivitel)

3.: tömbös szerkezetű aktívszén (CTO BLOCK) szűrő (kompkt, Quick csatlakozós kivitel)

4.: In-line kapilláris ultraszűrő

Mit szűr ki a vízből:

- 1: polipropilén szűrő, kiszedi a vízből az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennysződéseket (pl.: homok, rozsda, iszap, vízvezeték hálózatból jövő nagyobb szennyeződések)

- 2: aktívszén szűrő, kiszűri a vízből a klórt és annak származékait (pl: rákkeltő trihalometánokat és -etiléneket, megköti az oldott szerves szennyező anyagokat (pl: vegyi anyagok, növényvédőszerek, olajszáramzékok), ezen kívül eltávolítja az azbesztet és hatásos valamelyest a nehézfémek ellen.

- 3: kapilláris ultraszűrő: kiszűr a vízből minden 0.02 mikron nagyságrendűnél nagyobb szennyezősédeket. Ilyenek például a baktériumok, spórák, gombár, vírusok, fémrészecskék.

A berendezéshez csatlakoztatható kiegészítő víztisztító/kezelő egység, pl.: lúgosító, enegretizáló, UV csírátlanító. Ezeket alul a kapcsolt termékeknél megtalálja.

 

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni. Az S300 beszerelése és szűrőcseréje különösebb szakértelmet nem igényel.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni rendszeres szűrőcserére van szükség:

Szűrők cseréje:

  • a berendezéshez az S-SZETT-3 szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
  • a kapilláris szűrőbetétet itt tekintheti meg: Kapilláris In-line Ultraszűrő A szűrőt 6 havonta vagy a kapacitása elérését követően (5000 liter) cserélni szükséges

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

A szűrők cseréjét kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro USA Corp.

Műszaki jellemzők:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!