Termékek Menü

PurePro M800DF - Direkt átfolyás

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
175.000 Ft
Gyártó:
Cikkszám: VB-PP1908
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
PurePro GAC aktívszén utószűrő betét, In-line GAC aktívszén utószűrő betét, In-line 2" AICRO
1.500 Ft
AIMRO visszasózó egység AIMRO visszasózó egység
5.000 Ft
Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység
7.500 Ft
Szivárgásérzékelő víztisztítókhoz Szivárgásérzékelő víztisztítókhoz
4.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Az amerikai PurePro gyártó M800DF víztisztító berendezése háztartások számára. 5 szűrési lépcsővel rendelkező, direkt átfolyó rendszerű, ozmózis alapú (RO: Reverse Osmosis – fordított ozmózis), ivóvíztisztító berendezés.

Az M800 berendezés direkt átfolyós (tartály) nélküli változata. Ugyan abban a dekoratív szűrőházban helyezkednek el a kompakt szűrőegységek, valamint egy nagy teljesítményű szivattyú. Ez helyettesíti a tartályt. A berendezés legnagyobb előnye a nagy teljesítmény és a minimális helyigény.

Mi is a direkt átfolyós rendszer lényege: az átfolyós víztisztító berendezésekben az ozmózis membránok száma egy helyett kettő és jóval nagyobb ezeknek a kapacitása, darabonként 200GPD. Ezzel a teljesítmény növeléssel és egy szintén nagy teljesítményű nyomásfokozó szivattyú rendszerbe való integrálásával nincsen szükség a tartályra, mivel a két membrán együttes teljesítménye garantálja a folyamatos tisztavíz ellátást (percenként 1,2 liter). Amint megnyitjuk a tisztavíz csapot, a berendezés automatikusan beindul és azonnal szűri a vizet, tárolás nélkül. A tartályos konstrukciós víztisztító berendezésekhez képest a direkt átfolyós rendszerűeknek magasabb áron érhetőek el a nagy teljesítményű szivattyú, valamint a szintén nagy teljesítményű ozmózis membránok miatt. A berendezésnek hasonlóan a rásegítő szivattyús készülékekhez, áramra van szüksége.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonysággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

A PurePro M800DF felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (kompakt)
 3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
 4. lépcső: RO membrán (2×200 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)

Jellemzői:

 • Direkt átfolyós kivitel, műanyag házban, kompakt előszűrő egységekkel
 • Tartály: NINCS
 • Megengedett hálózati víznyomás: 1 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: maximum 1.700 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek: Víztisztító rész: Magasság: 41 cm, Hosszúság: 30 cm, Szélesség: 25 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott fém, modern design
 • Tömege: 10 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez az M-szett 4 szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránokat 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán 2 db PurePro 200 GPD membrán (betét).

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro USA Corp.

Minősítések/engedélyek: CE, WHO, NSF, WQA, FDA, ÁNTSZ. A berendezés teljes körűen megfelel az amerikai NSF Standard szabványainak és az Európai Uniós követelményeknek. Használja bátran.

Műszaki jellemzők:

Szűrési lépcsők 5
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 2×200GPD
Visszasózó nincs
KDF szűrő nincs
Konstrukció direkt átfolyós
Rásegítő szivattyú nincs
Garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!