Termékek Menü

PurePro M500P

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
99.000 Ft
Gyártó:
Cikkszám: VB-PP1906
Elérhetőség: Nincs készleten

Leírás és Paraméterek

Az amerikai PurePro gyártó M500 víztisztító berendezése háztartások számára. 5 szűrési lépcsővel rendelkező, ozmózis alapú (RO: Reverse Osmosis – fordított ozmózis), kompakt kialakítású ivóvíztisztító berendezés, nyomásfokozó szivattyúval.

Kompakt szűrőegységekkel szerelt víztisztító berendezés, eltérő kialakítású a standard konstrukcióktól, így helyigénye kisebb, valamint szervizelése is egyszerűbb a szűrőbetétek kialakítása miatt.

A nyomásfokozóval bővített berendezéseket olyan helyekre javasoljuk, ahol a hálózati nyomás mértéke alacsony (3 bar alatti). Ahhoz, hogy az ozmózis membránon keresztül tudjon folyni a víz szükséges egy minimum nyomás, ebben az esetben ezt a nyomást a szivattyú biztosítja. A berendezés üzemeltetéséhez így áram is szükséges. Áldásos hatása a nagyobb nyomás miatt az ozmózis által termelt technikai víz (elfolyó víz) mennyiségének a csökkenése. Így gazdaságosabb, mint a szivattyú nélküli konstrukció.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonysággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

A PurePro105 felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (kompakt)
 3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (kompakt)
 4. lépcső: RO membrán (75 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)

Jellemzői:

 • Tartályos kivitel, kompakt előszűrő egységekkel
 • Tartály mérete: 12 liter, anyaga fém, belseje speciális teflonbevonatú (Minősítések: NSF, CE)
 • Megengedett hálózati víznyomás: 1 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: 120 – 200 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek:
  • Víztisztító rész: Magasság: 33 cm, Hosszúság: 31,5 cm, Szélesség: 20 cm
  • Tartály: Magasság: 43 cm, Átmérő: 28 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott fém, modern design
 • Tömege: 12 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez az M-szett 4 szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránt 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán a PurePro 75 GPD membrán (betét).

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro USA Corp.

Minősítések/engedélyek: CE, WHO, NSF, WQA, FDA, ÁNTSZ. A berendezés teljes körűen megfelel az amerikai NSF Standard szabványainak és az Európai Uniós követelményeknek. Használja bátran.

Műszaki jellemzők:

Szűrési lépcsők 5
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 1×50GPD
Visszasózó nincs
KDF szűrő nincs
Konstrukció tartályos
Rásegítő szivattyú nincs
Garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!