Termékek Menü

PurePro ERS 105UV

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
90.800 Ft
78.000 Ft
Kedvezmény: 14%
Gyártó:
Cikkszám: VB-NA1904
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
PurePro GAC aktívszén utószűrő betét, In-line GAC aktívszén utószűrő betét, In-line 2" AICRO
1.500 Ft
AIMRO visszasózó egység AIMRO visszasózó egység
5.000 Ft
Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység
7.500 Ft

Leírás és Paraméterek

Víztisztító a PurePro-tól. Az ERS 105 UV a PurePro amerikai víztisztítógyártó legjobb darabja. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek, Prémium kategória!

Az ERS 106 UV egy ozmózis alapú, tartályos víztisztító, 6 szűrési lépcsővel. Kivitelezése egyedi, bármikor átalakítható szivattyús modellé, vagy bővíthető különböző utókezelésekre (pl.: lúgosítás, visszasózás stb.).

Kiemelkedő kivitelezés, Quick Change előszűrő rendszer

Az alap berendezés rendkívül masszív és dekoratív kivitelezése mellett az előszűrő rendszer megemlítése kötelező, mivel egy minden eddiginél könnyebben cserélhető előszűrő szett kapott helyet a termékcsaládban!

AZ ERS-106UV az ERS széria UV csírátlanítóval szerelt változata!

Az UV lámpa célja: az előzetesen megszűrt víz sterilizálása. Az UV csírátlanító lámpa semlegesíti a vírusok és baktériumok 99,9%-át. 

UV (ultraibolya) sugárzásról röviden:

Az ultraibolya sugárzás elektromágneses sugárzás, mely a természetes napfény spektrumában található meg. Meghatározott hullámhossz tartományban az ultraibolya sugárzás erős fertőtlenítő hatással rendelkezik. Ez a fajta fertőtlenítés fizikai úton hatástalanítja a mikroorganizmusokat. Az UV sugárzással történő fertőtlenítés során nem képződnek egészségre ártalmas anyagok. 

 

UV lámpa helye az ozmózisos víztisztító rendszerben:

Sterilizálás hatékonysága (UV lámpa izzó névleges élettartama): folyamatos működtetés esetén kb. 1 év (8.000 üzemóra).


FIGYELEM! Az UV lámpa izzó elhasználódása szemmel nem látható jelenség, mivel csak a sugárzás hullámhossza változik meg (csökken). Ekkor az UV lámpa izzó még világít, de az UV sugárzás hatékonysága, azaz a sterilizálás mértéke jelentősen lecsökken.

Javasolt UV lámpa izzó csere: évente.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonysággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

Az ERS 105M felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (speciális Quick Change)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (speciális Quick Change)
 3. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (speciális Quick Change)
 4. lépcső: RO membrán (50 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)
 6. lépcső: UV lámpa

 

Jellemzői:

 • Tartályos kivitel, kompakt előszűrő egységekkel, dekoratív és rendkívül masszív kialakítás
 • Tartály mérete: 12 liter, anyaga fém, belseje speciális teflonbevonatú (Minősítések: NSF, CE)
 • Megengedett hálózati víznyomás: 3 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: 120 – 200 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek:
  • Víztisztító rész: Magasság: 42 cm, , Szélesség: 29 cm, Mélység: 21 cm
  • Tartály: Magasság: 35 cm, Átmérő: 28 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott fém, modern design
 • Tömege: 12 kg

 

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő bevizsgált, ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni vagy a vásárlás során a szállítási mód kiválasztásánál.

 

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez a Quick Change 4 szett szűrő szett szükséges. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránt 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán a PurePro 50 GPD membrán (betét), de a 75GPD-s is választható, ezzel nagyobb lesz a kapacitása, hamarabb töltődik meg a tartály.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro.

Minősítések/engedélyek: CE, WHO, NSF, WQA, FDA. A berendezés teljes körűen megfelel az amerikai NSF Standard szabványainak és az Európai Uniós követelményeknek. Használja bátran.

Műszaki jellemzők:

Feszültség 220V/50Hz
Szűrési lépcsők 6
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 1×50GPD
Visszasózó nincs
KDF szűrő nincs
Konstrukció tartályos
Rásegítő szivattyú nincs
UV lámpa van
Garancia 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!