Termékek Menü

pH+ lúgosító egység, In-line

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.500 Ft
Cikkszám: VB-X1402
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Könyökidom 1/4 M x 1/4 Q Könyökidom 1/4 M x 1/4 Q
150 Ft
Műanyag cső Műanyag cső
180 Ft

Leírás és Paraméterek

In-line kivitelű pH+ lúgosító egység, bármilyen RO (Fordított Ozmózis) alapú víztisztító berendezésbe valamint egyéb víztisztító berendezésbe beintegrálható egység. Feladata a víz kémhatásának a lúgos irányú elmozdítása és az antioxidációs szintjének növelése. kb 2.5 pH érték növekedés érhető el vele az átfolyás és a víz pH értékének a függvényében.

Az In-line kivitel előnye elsősorban az, hogy nincsen szűrőháza, cseréje, rendszerbe való integrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

Rendszerbe történő csatlakoztatásához 1/4"-os csatlakozó idomok szükségesek!

Az elért antioxidációs érték a használatával: -80 - -120mV

Az egység tartalma:

- Turmalin (0.22gr/l): Összetett szilikát ásvány, amely az egyetlen olyan kristály a Földön, ami önmagától mély infravörös sugaraknak valamint negatív töltésű ionoknak a forrása. Ionozálja (negatív töltésű ionokkal lúgosítja) a környezetet. Itt a szűrt víz tovább kezelésekor lép a tiszta vízzel kapcsolatba, amely felveszi ezeket a tulajdonságokat. A turmalin rezgésfrekvenciájára kerül a víz, melyeket a testünk ugyanúgy felvesz ezáltal nő az élő szervezet energiaszintje.

- Corosex (0.1gr/l): koncentrált formájú magnézium-oxid, semlegesíti a vízben lévő szabad szén-dioxidot, megteremti, fenntartja a víz pH egyensúlyát.

- Szűrőkavics

Az egység ismeretlen  vagy mikrobiológiailag szennyezett vizek kezelésére nem alkalmazható.

Javasolt szűrőcsere: 12 havonta vagy a kapacitásának elérése után. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

Műszaki jellemzők:

Méret 60 × 258 mm
Csatlakozási méret 1/4" × 1/4"
Kapacitás 3.000 liter
Átfolyás 245 liter/nap
Max. vízhőmérséklet 45C fok
Max. víznyomás 6 bar
pH 7.5 - 9.8

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!