Termékek Menü

Bluefilters NewLine Ultra

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
43.500 Ft
Gyártó:
Cikkszám: VB-BF1607
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
AIMRO visszasózó egység AIMRO visszasózó egység
5.000 Ft
Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység
7.500 Ft
Szivárgásérzékelő víztisztítókhoz Szivárgásérzékelő víztisztítókhoz
4.500 Ft

Leírás és Paraméterek

A német Bluefilters gyár kompakt-ultraszűrős, 3 lépcsős víztisztító berendezése. Mosogató alá szerelhető tisztavíz csaptelepes konstrukció, fő előnye a rendkívül kis helyigény és az egyszerű karbantartás. Az ultraszűrő nem szűri ki az ásványi anyagokat a vízből, viszont minden 0.05 mikronnál nagyobb szennyeződést igen. Ha nem akar ozmózis alapú víztisztítót, válassza ezt!

A berendezés szűrési lépcsői:

1.: 5-10 mikronos polipropilén (PP) előszűrő egység (kompakt, NewLine kivitel)

2.: szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrő (kompakt, NewLine kivitel)

3.: Kapilláris Ultraszűrő (kompakt, NewLine kivitel)

Mit szűr ki a vízből:

- 1: polipropilén szűrő, kiszedi a vízből az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennyeződéseket (pl.: homok, rozsda, iszap, vízvezeték hálózatból jövő nagyobb szennyeződések)

- 2: aktívszén szűrő, kiszűri a vízből a klórt és annak származékait (pl: rákkeltő trihalometánokat és etiléneket, megköti az oldott szerves szennyező anyagokat (pl: vegyi anyagok, növényvédőszerek, olajszármazékok), ezen kívül eltávolítja az azbesztet és hatásos valamelyest a nehézfémek ellen.

- 3: kapilláris ultraszűrő: kiszűr a vízből minden 0.05 mikron nagyságrendűnél nagyobb szennyeződéseket. Ilyenek például a baktériumok, spórák, gombár, vírusok, fémrészecskék.

A berendezéshez csatlakoztatható kiegészítő víztisztító/kezelő egység, pl.: lúgosító, energetizáló. Ezeket alul a kapcsolt termékeknél megtalálja.

 

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni. Az berendezés beszerelése és szűrőcseréje különösebb szakértelmet nem igényel.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni rendszeres szűrőcserére van szükség:

Szűrők cseréje:

  • a berendezéshez az Bluefilters NewLine szűrőbetétei szükségesek a szűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

A szűrők cseréjét kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: a német Bluefilters GmbH.

Műszaki jellemzők:

Méret magasság:35 cm, szélesség:12 cm, hosszúság:26 cm
Kapacitás 6000 liter
Max. víznyomás 2 - 5 bar
Max vízhőfok 45C fok
Garancia 1 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!