Termékek Menü
0

Vásárlási Információk

Ezen az általános vásárlási információkat tartalmazza a megrandeléssel, fizetéssel, szállítássasl és garanciális feltételekkek kapcsolatosan. Ha van olyan kérdése, amely ezen az oldalon nincsen megválaszolva, kérjük jelezze azt kollegáink felé!

Megrendelés, termékek megvásárolni kívánt termékek kiválasztása:

Az Ön által kiválasztott terméke(ke)t a következő képpen rendelhetio meg:

- a weboldalon leadott automatikus megrandeléssel (kosár, szállítási opciók, fizetési opciók)

- telefonon keresztül: keressen bennünket a megadott telefonszámaink egyikén 

- email-en: küldje el megrendelését az megrendeles@viztisztitobazis.hu email címre és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot

Rendelés webshopon keresztül: az oldalunkon kiválasztott terméke(ke)nél kattintson a "Kosárba rakom" gombra. A "megtekintés" gombra kattintva az oldal tetején lévő kosár ikon alatt tudja nyomon követni, hogy hol is áll a megrendeléssel, milyen termékeket választott eddig. Itt folytathatja a váráslást és a virtuális kosarába tehet még termékeket vagy befejezheti / módosíthatja a rendelést.

A "Tovább a pénztárhoz" gombra kattintva elérheti a rendelés további folyamatait:

1: Vásárlás regisztrálással vagy anélkül: oldlunkon NEM szükséges regisztrálnia a vásárláshoz, de megteheti, így ha legközelebb vásárol könnyeben megteheti azt, oldalunk rögzíti az Ön adatait.

2: Adatok megadása: kérjük itt adja meg adatait, amelyek szükségesek a megrendelés pontos kiszállításához, kiszámlázásához.

3: Válassza ki a vásárolt termék(ek) kiszállítási módját.

4: Válassza ki az Ön számára legszimpatikusabb fizetési módot.

5: A rendelés összesítése menüpontban áttekintheti a választott termékeket, valamint az összes költséget a kiszállítással együtt.

A megrendelés leadásakor lehetősége van Kupon beváltására (ha van Önnek ilyen). Ebben az esetben ez automatikusan a kedvezmény összege automatikusan levonódik a fizetendő végösszegből.

Amint Ön elküldte megrendelését cégünknek, néhány percen belül egy automatikus válasz emailt fog kapni. Ebben az automatikus levélben a megrendelés kiszállításának pontos időpontja még nem szerepel. A kiszállítás pontos idejéről az automatikus emailt követően 1 munkanapon belül emailben vagy telefonon fogjuk tájékoztatni. Kérjük figyelje regisztrált email fiókját és amennyiben ez nem történne meg, kérjük jelezze azt felénk.

Termékek kiszállítása:

1: Kiszállítás beszereléssel: amennyiben Ön beszerelést igényel megvásárolt berendezéséhez Pest megyén belül ezt 10.000 Ft-ért vállaljuk, ha más régióban lakik, kérjük kérjen ajánlatot kollegáinktól!

2: Kiszállítás Pest megyén belül: megrendelését fix 1.500 Ft-ért kiszállítjuk Önnek!

3: Kiszállítás Pest megyén kívül: postai utánvéttel küldjük el Önnek a megrendelést, a szállítási díjat ebben az esetben a csogmag átvételénél kell kiegyenlítenie.

Garancia:

Termékeinkre 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Webáruházunkban történő megrendelése során Ön élhet elállási jogával, ami az áru átvételét követő 14 napban van meghatározva. Az átvétel dátumát a kiszállítás-átvétel dokumentuma igazolja.

Ha Ön a megvásárolt terméket 14 napon belül indoklás nélkül nem szeretné megtartani, jelezze azt ügyfélszolgálatunk felé és mi visszaküldjük Önnek a vételárat.

Ennek feltételei:

- amennyiben élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával, abban az esetben az eredeti (felbontatlan gyári) állatpotú csomagolásban, a számlával, és garanciapappírokkal (ha van a termékhez) együtt juttassa el hozzánk a saját költségén. Amint ez megtörténik (cégünk a termléket sérülésmentesen, bontatlan állapotban) átvette, 15 munkanapon belül átutalja a vételárat a megadott bankszámlára.

A garanciális termékekre vonatkozóan a vásárlásoknál a termékekmél feltüntetett garanciális időtartam alatt, gyári hiba esetén forduljon hozzánk bizalommal. Ilyen esetben a vásárló kérheti a termék garanciális javítását vagy bizonyos esetekben a termék cseréjét. Nem rendeltetés szerű használatból fakadó rongálódások, meghibásodások esetén a garancia nem érvényesíthető.

A garancia igénybevételének folyamata:

- ha garanciális igényével szeretne élni, kérjük juttassa el hozzánk (postai uton) a szóban forgó terméket és mi cseréljük vagy megjavítjuk Önnek. A termék eljuttatása vvevőszolgálatunka a vásárló költségére történik.

Vevőszolgálat: 

Email: info@viztisztitobazis.hu

Telefon: +36(70) 387 7889

Oldalunkon leadott megrendelésekre további információkat talál az Vásárlási Feltételek menüpontban.