Termékek Menü

Silverex Ezüst-ion zuhany

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
31.500 Ft
Cikkszám: VB-SX2001
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Silverex
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-05-13

Leírás és Paraméterek

A Silverex Ezüst-ion zuhany teljesen új fogalom a vízkezelés területén. A Silverex zuhanyfej tulajdonképpen egy különleges víz-kondicionáló termék. Nem megszűri a vizet a káros összetevőktől, mint a KDF-alapú zuhanyszűrők, hanem azokat kiegészítve, a benne lévő ezüst-töltettel a vizet antibakterizálja. A terméknek van klórszűrőt is tartalmazó kivitele: Silverex SPA Ezüst-ion zuhany klórszűrővel.

A Silverex Ezüst-ion zuhany az első olyan világszerte elérhető termék, amely az ezüst előnyeit maximálisan hasznosítja. Zuhanyozás közben a zuhanyfejben elhelyezett ezüst-szivacs ezüst-ionokat hoz létre, melyek behatolnak mélyen a bőr pórusaiba. A vízből kiürült és feloldódott oxigén hatására felerősödik a  víz mosó és hidratáló ereje. Hatástalanítja a baktériumokat. Az  így kezelt víz  segít eltávolítani az emberi testből a szennyeződéseket,  tágítja a hajszálereket, így serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét.

Hogyan működik?

Az ezüst az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, paraziták) kerülve gátolja azokat az enzimeket, melyek az anyagcserében vesznek részt és így a kórokozó pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítva éri el azok szaporodási képtelenségét és kiürülését a szervezetből. Egyetlen ismert kórokozó organizmus sem képes megélni, ha kolloid ezüst vagy ion-kolloid ezüst akár csak apró nyomokban is jelen van.

A Silverex Ezüst-ion zuhanyt elsősorban azoknak ajánljuk,

 • akiknek problémás (korpás, sebes...) a fejbőrük, töredezett a hajuk,
 • akiknek bőrük durva, száraz, nedvességtartalma nem megfelelő,
 • akik szeretnék a légszennyeződéstől megtisztítani a száj- és orrüreget,
 • akik szeretnék megóvni kisgyermekük érzékeny bőrét a pelenkakiütéstől,
 • akik sima és tiszta bőrt szeretnének,
 • akik szeretnék megszüntetni a kellemetlen száj- és testszagot és a különböző bőrproblémáikat (pl. lábgomba),
 • mindenkinek, aki szeretné magát kényeztetni és egy igazán felfrissítő, wellness zuhanyban "fürdőzni".

Gyártó: a technológiát eredetileg kifejlesztő: Silverex Co. Ltd.

1.   Egyediség a technológiában

A termék a felhasznált, szabadalmaztatott fém-technológiát alapul véve egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A berendezés működésének lényege az alkalmazott, ún. metall-foam kialakításon alapul.

A metal-foam egy olyan kialakítás, ahol az alapanyagként felhasznált fémből, segédanyagok hozzáadása nélkül, amorf-térháló struktúrájú, szivacs-szerű terméket hoznak létre. Jelen esetben a felhasznált alapanyag laboratóriumi tisztaságú, 99,99% tisztaságú Ezüst.

A Silverex Ezüst-ion zuhany szerkezeti felépítése: 1.) titánium zuhanyfej lap, 2.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs, 3.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs, 4.) kétrétegű 99,99%-os ezüst-szivacs

2. Különleges megjelenés és kivitel

A burkolat anyaga nagytisztaságú, átlátszó, ütésálló műanyag (a golyóálló üvegek alapanyaga). A berendezés sajátos eleganciáját az ezüst-szivacs csillogása és a burkolat anyaga, formája, illetve precíz felületi kidolgozása együttesen adja. Tökéletes simaság és finom tapintás jellemzi. A Silverex Ezüst-ion zuhanyfej lapja titánium-dioxid bevonatú, amelyen a 0,3 mm átmérőjű, spirálisan kialakított nyílásokon folyik keresztül az oxigéndús, ezüstözött víz. A zuhany kivitelezése hibátlan,  a minőség nem hagy kívánnivalókat maga mögött.

3. Üzemelés

A Silverex Ezüst-ion zuhany minden olyan vízhálózatra csatlakoztatható, melynek üzemi nyomása nem haladja meg a 7 bar nyomásértéket. A víznyomásnak a szabályzó csappal történő csökkentésével a hatásfok növelhető. Kompatibilis a szabványos zuhanyfejekkel.

Víztakarékos: plusz előnye, hogy a különleges kiképzés miatt a víz a titánium zuhanylap apró, spirálos lyukain keresztül préselődik át, melynek köszönhetően mintegy 40% víz megtakarítódik, így az eszköz rendkívül víztakarékos is!

Ezüst-ion termelés: kb. 8-50 ppb (part per billion) (a víznyomástól függően). Normál nyomás mellett 22,5 ppb.

Alkalmazható:

 • Bőr hidratálására, fertőtlenítésére.
 • Bőrbetegségek kezelésére (psoriasis, seborrhea, dermatitis, bőrkiütés).
 • Érzékeny bőr és pattanások esetén.
 • Babák érzékeny bőrére, pelenka kiütésre.
 • Korpás, száraz, törékeny és élettelen hajra.
 • Samponok és tusfürdők használatának csökkentésére.
 • A szennyeződések és szagok hatékony eltávolítására, izzadtság okozta kellemetlen testszagok kialakulásának megakadályozására, bőr frissítésére.
 • A fürdőhelyiség zuhanyvízzel érintkező felületeinek fertőtlenítésére

Ezüst-szivacsok üzemideje: a gyártó által meghatározott várató üzemidő az ezüstre vonatkozóan 4 év (függ a bemenő víz minőségétől és az átfolyt víz mennyiségétől). Az üzemidő növelhető, ha a zuhanyfej előtt megszűrjük a zuhanyvizet pl. egy KDF zuhanyszűrővel!

A használat során, a működési elvből fakadóan az ezüst-szivacs mérete és térfogata nem csökken.

Minőség:

A Silverex Ezüst-ion zuhanyfej megfelel a szigorú vizsgálati követelményeknek és ártalmatlan az emberekre, állatokra és növényekre.

A Silverex termékek számos nemzetközi innovációs kitüntetéssel és minősítéssel bizonyítják hatékonyságukat és biztonságosságukat.

Tanúsítvány: FDA (U.S. Food and Drug Administration)

Műszaki jellemzők: