Termékek Menü

PurePro ASTROBOY

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
108.900 Ft
Cikkszám: VB-PP1904
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PurePro
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szivárgásérzékelő betét Szivárgásérzékelő betét
490 Ft

Leírás és Paraméterek

Az amerikai PurePro gyártó ASTROBOY nevű, pult feletti víztisztító berendezése háztartás, irodák számára. 5 szűrési lépcsővel rendelkező, ozmózis alapú (RO: Reverse Osmosis – fordított ozmózis), tartályos konstrukciós ivóvíztisztító berendezés, nagyteljesítményű nyomásfokozó szivattyúval.

Különleges hibrid kivitelezésű víztisztító berendezést alkotott a gyártó az ASTROBOY-al. A pult feletti kivitel szembemegy a hagyományosan a mosogató pult alá tervezett víztisztító berendezésekkel, így rendkívül sokrétű felhasználhatóságot eredményez.

Hordozható tartállyal, vízadagolóval és LCD kijelzővel rendelkezik a berendezés, amiben egy 80GPD ozmózis membrán és kompakt szűrőegységek tisztítják kristály tisztára a vizet. A kompakt szűrőegységek előnye a gyors és egyszerű szűrőcsere mindezt szerszámok nélkül. A berendezés működéséhez elektromos áramra van szükség.

Felhasználási területei:

 • Otthon: konyhában, nappaliban
 • Nyaralások alkalmával!!!
 • Irodákban

A tisztítórész és a hordozható tartály közötti Quick gyorscsatlakozás miatt könnyű a tartály fel és lecsatlakoztatása, így nagyon egyszerű a tartályt magunkkal vinni bárhova!!! Kirándulunk, nyaralunk, nem számít a tiszta víz velünk jöhetJ

A „big cap” design miatt a tartály könnyen tisztítható.

Egyéb előnye: ballonos vízadagoló automatákhoz csatlakoztatható!!!

LCD kijelző előnyei:

 • folyamatos kontroll a szűrőegységek felett, jelzi ha cserére szorul
 • automatikus kikapcsolás, ha teli a tartály vagy nincsen bejövő víz
 • öntisztítás: 8 óránként a rendszer átöblíti az RO membránt

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonyággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

A PurePro ASTROBOY felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (kompakt, In-line)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (kompakt, In-line)
 3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (kompakt, In-line)
 4. lépcső: RO membrán (80 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (In-line kivitel)

Jellemzői:

 • Speciális hordozható tartályos kivitel, kompakt, In-line előszűrő egységekkel, nagyteljesítményű nyomásfokozóval
 • Hordozható tartály kapacitása: 17 liter
 • Megengedett hálózati víznyomás: 1 – 7 bar
 • Kapacitás: 150 – 300 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek: Magasság: 46 cm, Hosszúság: 36 cm, Szélesség: 25 cm
 • Tömege: 15,5 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez az In-line előszűrőszett ASTROBOY szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránt 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán a PurePro 80 GPD membrán (betét).
 • aktívszén utószűrő: PurePro GAC aktívszén, InLine Csereperiódusa: 9 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro USA Corp.

Minősítések/engedélyek: CE, WHO, NSF, WQA, FDA, ÁNTSZ. A berendezés teljes körűen megfelel az amerikai NSF Standard szabványainak és az Európai Uniós követelményeknek. Használja bátran.

Műszaki jellemzők:

Szűrési lépcsők 5
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 1×80GPD
Visszasózó nincs
KDF szűrő nincs
Konstrukció speciális hordozható tartályos
Rásegítő szivattyú van
Garancia 2 év