Termékek Menü

Economy KDF Zuhanyszűrő

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
17.000 Ft
Cikkszám: VB-PO2002
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Point
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Economy KDF zuhanyszűrő betét Economy KDF zuhanyszűrő betét
9.000 Ft
Economy KDF Zuhanyszűrő Economy KDF Zuhanyszűrő
17.000 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Economy KDF zuhanyszűrő egy olyan szűrőház+szűrőbetét, amelyet a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell felszerelni. A szűrés elve a KDF technológia.

A zuhanyszűrő abban különbözik a többi KDF zuhanyszűrőtől, hogy itt az aktívszén töltet helyett egy Far-Infrared (mélyreható infravörös) energetizáló biokerámia réteg (EC 8888, japán) van, mely megváltoztatja a víz strukturális szerkezetét, energetizálja azt, és az így nyert víz a természetes vizekben történő fürdőzés élményét biztosítja. Esztétikus külseje és a biokerámia betét meglétén kívül előnye még, hogy az igen hideg vizet is nagy hatékonysággal szűri meg.

A szűrőbetéten áthaladó vizet megtisztítja. A KDF betét szűrésének hatékonyságát segítik még: kálciumszulfit, 2 db fizikai szűrőréteg, energetizáló biokerémia töltet. A klór és származékainak 90-95%-át eltávolítja. A víznyomást jelentős mértékben nem változtatja meg. Szétcsavarva a benne lévő szűrőbetét könnyedén kicserélhető, ha az elhasználódott.

Miért fontos a klórt kiszűrni a vízből?

A klór minden esetben megtalálható a háztartási vízvezetékekben. Szükséges a víz fertőtlenítéséhez, ugyanakkor veszélyes, mert a klór a szerves anyagokat- így az emberi szöveteket is- erősen roncsolja, oxidálja. Káros hatását nem csak az ivóvíz elfogyasztásakor, de fürdés közben is kifejti. Amikor zuhanyzunk, fürdünk, a meleg víz hatására pórusaink kitágulnak, így a klór a bőrön át könnyen felszívódhat. A klór jelen van még a zuhanyvíz gőzében is, kloroformként kerül a levegőbe, ami köztudottan mérgező hatású gáz. Ezt belélegezve közvetlenül a tüdőnkbe juthat. Ez különösen a légúti problémákban szenvedőkre nézve veszélyes.

A KDF zuhanyszűrővel kezelhetőek olyan, a klóros csapvíz okozta haj- és bőrproblémák, mint korpa, ekcéma, száraz viszkető bőr, töredező és száraz haj, egyéb bőrbetegségek klóros víz okozta irritációi pedig megszüntethetők.

Felszerelése: nagyon egyszerű; a vízcsap és a zuhany gégecsöve közé kell feltekerni.

Javasolt szűrőcsere: maximum 12 havonta. Szűrőbetét: Economy KDF zuhanyszűrő betét

Garancia: 1 év

Minősítések: NSF, SGS

Gyártás helye: EU

Műszaki jellemzők:

Szűrőház anyaga krómozott sárgaréz, esztétikus, törésbiztos kivitel
A szűrőház méretei átmérője - 5 cm, magassága - 10 cm
A készülék csatlakozási méretei 1/2" x 1/2"
A szűrőbetét kapacitása 20.000 liter víz megtisztítására képes