Termékek Menü

Kombinált víztisztító PP+GAC +KDF + Ezüst

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
10.900 Ft
Cikkszám: VB-X1605
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
ShowerFilter Zuhanyszűrő ShowerFilter Zuhanyszűrő
9.900 Ft

Leírás és Paraméterek

1 lépcsős kombinált asztali víztisztító polipropilén (PP) és aktíszén (GAC) szűrővel +KDF +Ezüst tartalommal. Egyszerű felszerelés, mobilitás a fő jellemzője az asztali szűrőknek. A mosogató pulton lehet elhelyezni, ahol a csaptelepre kell rögzíteni a szűrőt. A készülékben plusz KDF és Ezüst töltet van kombinálva, így egy jelentősen megnöveli a hatékonyságát, megakadályozza a gombák, baktériumok, algák elszaporodását!

Működése: átfolyó rendszerű a berendezés, a konyhai csaphoz rögzített útváltó megnyitásával a csapból kifolyó víz a víztisztítóba megy ahol a következő kombinált szűrési lépcsőn megy át:

- 1: polipropilén szűrő, kiszedi a vízből az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennysződéseket (pl.: homok, rozsda, iszap, vízvezeték hálózatból jövő nagyobb szennyeződések)

- 2: aktívszén szűrő KDF és Ezüst tartalommal, kiszűri a vízből a klórt és annak származékait (pl: rákkeltő trihalometánokat és -etiléneket, megköti az oldott szerves szennyező anyagokat (pl: vegyi anyagok, növényvédőszerek, olajszáramzékok), ezen kívül eltávolítja az azbesztet. Szűrési hatékonysága 98%.

A megszűrt víz a készülék kifolyócsövén távozik, egészen addig, amíg a konyhai csapot el nem zárjuk.

Felszerelése rendkívül egyszerű: a konyhai csap szűrőfejét le kell csavarni a víztisztító útváltó csapját (ha belső menetes, kérjük használja a mellékelt átalakítót). A készüléket így a mosogató pult mellé szükséges elhelyezni.

Szűrőbetét, szűrőcsere esetén:

1: SILVER-kombinált víztisztító szűrőbetét +KDF +Ezüst 10"

A víztisztító házban az összes standard méretezésű 10" szűrőbetétünk használható.

Javasolt szűrőcsere: 6 havonta vagy a kapacitása elérését követően. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

Műszaki jellemzők:

Méret magasság:33 cm, átmérő:12.5 cm
Kapacitás 3000 liter
Max. vízhőfok 45C fok
Max. víznyomás 2 - 6 bar
Teljesítmény max. 200 liter/óra
Garancia 1 év