Termékek Menü

KDF csapszűrő betét

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
9.000 Ft
Cikkszám: VB-T1001
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Szűrőbetét a KDF csapszűrőhöz.

A szűrőbetét felépítése:

1. KDF-55 töltet: a KDF egy szabadalmaztatott vízszűrési technológia. A KDF-55 nagy tisztaságú réz-cink ötvözet, amely szűrőhatását redox (redukció-oxidáció) folyamat következtében fejti ki, mely során a szennyeződéseket ártalmatlan anyagokká alakítja át. E kémiai folyamat felhasználásával  a KDF egyrészt a klórszűrésében játszik fontos szerepet, másrészt meggátolja a baktériumok, algák és gombák elszaporodását a szűrőben, ezáltal támogatva a szűrő hatékonyságát. A KDF töltet ezen felül eltávolítja a növényvédő szereket és csökkenti a hidrogén szulfidot, a nehézfém koncentrációt (ólom, arzén, higany, kadmium), a vasat és magnéziumot, a krómot. Lágyítja a vizet. 

2. Kalcium-szulfit. A kalcium-szulfitot önmagában is alkalmazzák a klór és a kloroform kiszűrésére. A KDF zuhanyszűrőben szerepe csak másodlagos, a KDF-55 réteg szűrőhatását egészíti ki.

3. Far-Infrared (mélyreható infravörös) energetizáló biokerámia golyók.

4. Mechankiai szűrők: 2 db mechanikai szűrő védi a fő szűrőegységeket a lebegő szennyeződésektől, ezáltal biztosítja a tökéletes, hosszú távú működést, illetve akadályozza meg, hogy töltetrészecskék távozzanak a szűrőbetétből a vízbe.

Kiszerelés: 2db./csomag

A szűrőbetét kapacitása: max 10.000 liter (kb. 6 havonta cserélni kell, de maximum 12 havonta).