Termékek Menü

Karbantartás / Szervízszolgáltatás

Cégünk teljes körű szervízszolgáltatást nyújt a víztisztító berendezésekhez és vízlágyítókhoz igény szerint. A szervízköltségeket az alábbiakban tekintheti meg:

 

Víztisztító berendezés beszerelése és beüzemelése:

Az RO (Fordított Ozmózis) alapú víztisztítók beszerelése az esetek döntő többségében a konyhai mosogatópult alá történik (lehet ptermészetesen máshova is, de erről kérjen felvilágosítást kollegáinktól). Két dolgot kell a víztisztító berendezés vásárlásánál figyelembe venni:

1.: Van-e elég hely a mosogatópult alatt (vagy akár az amellett lévő részen, egy másik szekrényben) a berendezésnek? Általában a mosogtatóplt méretőből adódóan ezek a berendezések kényelmesen elférnek, de azért ellenőrizzük, hogy elfér-e. A termékek méreteit megtalálja a termékoldalakon.

2.: Van-e kellő mértékű hálózati víznyomás (ez minimum 2,8 bar)? Hogy ezt honnan tudjuk meg? Ha van rá eszközünk mérjük meg, ha nincsen akkor is megtudjuk nagyjából állapítani, hogy erősen vagy gyengécskén jön-e a víz. A nyomás mértékétől függ, hogy szükség van nyomásfokozó szivattyúra vagy sem. Ha direkt árfolyós berendezést választunk akkor teljesen mindegy a nyomás. Ha bizonytalan a nyomás mértékében, segítünk Önnek! Ha nem ozmózis alapú berendezést választ, akkor ez a pont tárgytalan az Ön számára!

Az RO alapú víztisztítók beszerelését elvégezeheti Ön is, ebben segítséget tudunk nyújtani akár telefonon is.

 

Víztisztító berendezés beszerelés és installálás költségek:

Pest megyén belül: 10.000 Ft. kiszállást tartalmazza

Pest megyén kívül: ehhez pontos árajánlatot kérjek vevőszolgálatunkon: info@viztisztitobazis.hu, +36(70) 387 7889

Tartalmazza: berendezés kiszállítását, kiszállást, beszerelést, beüzemelést

Beszerelés mellett ki és átszerelést is vállalunk, ehhez pontos árajánlatot kérjek vevőszolgálatunkon: info@viztisztitobazis.hu, +36(70) 387 7889

 

Víztisztító berendezés karbantartása:

Az RO alapú és egyéb víztisztító berendezések karbantartása elengedhetetlen ahhoz, hogy a berendezések tartósan megfelelően működjenek és betöltsék azt a célt, amiért Ön megvette.

A szűrők cseréje szaktudást nem igénylő feladat, a termékekhez adott magyar nyelvű gépkönyv részletesen leírja az egyes folyamatokat. Évente (legalább) az ozmózis alapú berendezéseket szükséges lefertőtleníteni. A berendezések szűrőcseréje függ annak kialakításától és összetételétől. Vannak berendezések (pl.: ERS106-M termékcsalád) melyek szűrőcseréje rendkívül egyszerű folyamat. Kérje segítségünket és mi számontartjuk az Ön szűrőcseréjének az időpontját és díjmentesen értesítjük az aktuális szűrőcsere ikdőpontokról.

 

Karbantartási költségek:

Pest megyén belül: 10.000 Ft

Pest megyén kívül: ehhez pontos árajánlatot kérjek vevőszolgálatunkon: info@viztisztitobazis, +36(70) 387 7889

Tartalmazza: kiszállást, szakszerű szűrőcserét, fertőtlenítést ezüst kolloiddal, berendezés átvizsgálását, újbóli üzembe állítást.

A karbantartási költségeken felül fizetendőek a megrendelt szűrőbetétek és az esetlegesen a szervízelés folyamán szükségesen felhasznált alkatrészek ára.

 

Szervizelés menete meghibásodás esetén:

Meghibásodás esetén, kérjük először olvassa az a Hibaelhárítás oldalt a termékhez kapott Gépkönyv végén. Amennyiben ez nem segít megoldani a problémát, kérjük jelezze azt felénk.

 

Szervizszolgáltatás a berendezés bejuttatásával: ha Ön meghibásodás esetén megbeszélt időpontban behozza vagy beküldi nekünk a víztisztító berendezést megjavíthuk Önnek. Garanciális esteben kérjük, a berendezés mellett a lepecsételt gépkönyvet is küldje el. Nem garanciális esetekben plusz költséget jelent a munkadíj és a felhasznált agyagok díja. Garanciális esetben csak a beszállítási költséget kell kifizetni.

 

Vízlágyító berendezések karbantartása:

Vízlágyítóinkhoz természetesen nyújtunk beszerelést és karbatnartást is.

A vízlágyítók telepítése, szervizelése és karbantartása mindig egyedi árajánlatot igényel, ehhez kérjük, ehhez pontos árajánlatot kérjek vevőszolgálatunkon: info@viztisztitobazis.hu, +36(70) 387 7889