Termékek Menü

EcoSoft RObust Direkt

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
180.000 Ft
Cikkszám: VB-ECORO
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: EcoSoft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
AIMRO visszasózó egység AIMRO visszasózó egység
5.000 Ft
Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység Aquafilter AIFIR 2000 energetizáló-ionizáló egység
6.500 Ft
pH+ lúgosító egység, In-line pH+ lúgosító egység, In-line
5.900 Ft

Leírás és Paraméterek

Az EcoSoft RObust direktátfolyós víztisztítója, nevéből és megjelenéséből jól levehetően egy igazi tekintélyes darab. Nagyteljesítményű szivattyújának, 3 ozmózis membránjának és kialakításának köszönhetően kiemelkedik a sorból. Szép, és hatékony, valamint a technikai víz arányát is minimálisan tartja. Jó darab, mindenképpen ajánlott!

Mi is a direkt átfolyós rendszer lényege: az átfolyós víztisztító berendezésekben az ozmózis membránok száma egy helyett kettő és jóval nagyobb ezeknek a kapacitása, darabonként 100GPD. Ezzel a teljesítmény növeléssel és egy szintén nagyteljesítményű nyomásfokozó szivattyú rendszerbe való integrálásával nincsen szükség a tartályra, mivel a két membrán együttes teljesítménye garantálja a folyamatos tisztavíz ellátást (percenként 1,2 liter). Amint megnyitjuk a tisztavíz csapot, a berendezés automatikusan beindul és azonnal szűri a vizet, tárolás nélkül. A tartályos konstrukciós víztisztító berendezésekhez képest a direkt átfolyós rendszerűeknek magasabb áron érhetőek el a nagyteljesítményű szivattyú, valamint a szintén nagyteljesítményű ozmózis membránok miatt. A berendezésnek hasonlóan a rásegítő szivattyús készülékekhez, áramra van szüksége.

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonyággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

Felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (10" szűrőbetét)
 2. lépcső: GAC (aktívszén) előszűrő (10" szűrőbetét)
 3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (10" szűrőbetét)
 4. lépcső: RO membrán (3×100 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (10" szűrőbetét)

Jellemzői:

 • Direkt átfolyós kivitel, egyedi dizájnnal, 3 ozmózis membránnal
 • Tartály: NINCS (teljesítmény növelés okán lehetséges)
 • Megengedett hálózati víznyomás: 1 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: maximum 55-80 liter / óra (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől, valamint a plusz tartálytól).
 • Méretek: Víztisztító rész: Magasság: 42 cm, Hosszúság: 42,5 cm, Szélesség: 2 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott fém, modern design
 • Tömege: 6 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez az ROboost-3 10" szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránokat 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán 3 db 100 GPD membrán (betét).

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: EcoSoft

 

Műszaki jellemzők:

Szűrési lépcsők 5
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 3×100GPD
Visszasózó nincs
KDF szűrő nincs
Konstrukció direkt átfolyós
Rásegítő szivattyú nincs
Garancia 2 év