Termékek Menü

CleanSoft V30 központi vízlágyító

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
173.500 Ft
Cikkszám: VB-VL205
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

30 liter gyantatartalmú, központi vezérlőfejegységes (RX fejegység), kabinetes vízlágyító berendezés.

CleanSoft központi vízlágyító berendezéseinket a bejövő vízre csatlakoztatjuk, ezáltal az egész ház számára lágy vizet tudunk elérni. A berendezések regenerálási periódusának optimalizálása érdekében pontosan meg kell határoznunk a háztartás vizének német keménységi fokát valamint az átlagos havi vízfogyasztást. Ezeknek az adatoknak a tudatában állítjuk össze a berendezést gyantatartalom szerint és határozzuk meg az installáláshoz szükséges adatokat.Helykihasználási, tisztítási és kezelési szempontok miatt a berendezés minden fő eleme egyetlen műanyag házban, az un. kabinetben került elhelyezésre. Ez tartalmazza a vízlágyító gyantát, a gyantatartó nyomásálló oszlopot, sófelszívó egységet, tömbösített vezérlő szelepet. A hagyományos ipari jellegű berendezésekhez képest a formatervezett kabinet miatt a berendezés megjelenése esztétikus, egyszerűen tisztítható.Az ivóvízre vonatkozó magyar szabvány minimum 5 nk° (német keménység) értéket határoz meg. Ennek függvényében állítjuk be a berendezés központi vezérlőegységét.

Felépítése: a berendezés minden fő eleme egyetlen műanyag házban, az un. kabinetben került elhelyezésre. Ez tartalmazza a vízlágyító gyantát, a gyantatartó nyomásálló oszlopot, sófelszívó egységet, tömbösített vezérlő szelepet. A hagyományos ipari jellegű berendezésekhez képest a formatervezett kabinet miatt a berendezés megjelenése esztétikus, egyszerűen tisztítható.

A vízlágyítók teljesen felügyeletmentesek mivel a berendezések vezérlését a digitális kijelzésű vezérlőfej automatikusan elvégzi. Kizárólag a tartályban lévő sómennyiséget kell időnként ellenőrizni. (Az optimális működés érdekében ajánlott a készüléket 12 havonta szakemberrel ellenőriztetni.)

Vezérlések: Berendezéseink idő és mennyiség vezérelt fejegységgel rendelkeznek. Beépített időórát és vízmérőt tartalmaz, amely a beállított idő elteltével és a termelt lágyvíz mennyiségének mérésével határozza meg a regenerálás elindítását. Ezen kívül képes idő alapján kényszerregenerálást is végezni, ami igény esetén kikapcsolható.

Igény szerint a berendezések háztartásba való telepítését és az adott háztartás paraméterei szerinti installálást vízvezeték szerelő szakembereink végzik el az Ön számára.

Egyéb opcionális szolgáltatásaink (az ár, az alábbi tételeket nem tartalmazza):

Ingyenes felmérés Budapesten. Budapesten területén kívül, kérjük kérjen ajánlatot: +36 70 387 7889

Szakszerű beszerelés, az összes szükséges anyaggal (flexibilis csőpár, könyökök, csapok, vízszereléshez szükséges anyagok)

80 mikronos előszűrő egység, aminek rendszerbe való szerelése a berendezés megóvása céljából, minden esetben szükséges

A vezérlő fejegység installálása

50kg regeneráló só (kb. 1-3 hónapig elég)

További szaktanácsadás

A berendezésekre éves karbantartást ajánlunk, amit természetesen elvégzünk az Ön számára igény esetén!

Figyelem: a vízlágyítóinkat futárcéggel vagy csomagpontos szállítással NEM tudjuk kiszállítani a berendezés nagysága és a szállítás során bekövetkezhető sérülések miatt. Ezért a vízlágyító berendezéseket saját kezüleg szállítjuk ki, aminek költsége:

- Budapesten belül: 1.490 Ft

- Budapesten kívül: kérjük kérjen ajánlatot! A kiszállítás csak az üzemanyag költségünket tartalmazza!

Műszaki jellemzők:

Teljesítmény 2 m3/h
Kapacitás (10nk) 8.6 - 10.8 m3
Regenerálási vízmennyiség 320 liter
Regenerálási sómennyiség 3.6 - 6 kg
Hálózati víznyomás 2 - 6 bar
Max vízhőmérséklet 4 - 44 C
Elektromos csatlakozás 230/12V
Méretek magasság:115 cm; szélesség:32 cm; mélység:57 cm
Csatlakozási méret 1"
További képek