Termékek Menü

Bluefilters RO-6

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
55.000 Ft
Cikkszám: VB-BF1915
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bluefilters GmbH.

Leírás és Paraméterek

német Bluefilters GmbH gyártja a standard szűrőházas kivitelezésű RO-6 víztisztító berendezést. Nevéből is adódóan 6 lépcsője van, RO (Fordított Ozmózis) alapú nagyon jó minőségű víztisztító.

A standard felépítésű ozmózisos víztisztítók közül leginkább ezt ajánljuk. Kivitelezése és a használt anyagok minősége mondatja velünk ezt. Régóta foglalkozunk víztisztító berendezésekkel és messze ez a termék a legstabilabb  ilyen típusú konstrukció. 

Alapfelszereltséggel tartozik hozzá a 6. lépcsőként szerepet kapott visszasózó egység, így az ozmózis által kiszűrt ásványi anyagok visszapótlásra kerülnek. Derék német konstrukció, jó választás!

Miért fontos az ozmózis membrán? Egyszerű: mivel ez jelen pillanatban a leghatékonyabb technológia a víztisztítási technológiák közül. Az RO alapú víztisztító berendezések kiszűrik a vízben lévő lehetséges szennyeződéseket 95%-os hatékonyággal. Ezért.

Ha érdekli az RO technológia lényege, kattintson ide és olvassa el mit is találtak ki a NASA tudósai valamint miket szűr ki a csapvízből az ozmózis membrán.

A Bluefilters RO-6 felépítése:

 1. lépcső: 5 mikron polipropilén előszűrő (10”-os, dupla O gyűrű, átlátszó szűrőház)
 2. lépcső: GAC-CTO (aktívszén) előszűrő (10”, dupla O gyűrű)
 3. lépcső: 1 mikron polipropilén előszűrő (10”, dupla O gyűrű)
 4. lépcső: RO membrán (75 GPD – gallon/nap – teljesítmény)
 5. lépcső: GAC (aktívszén) utószűrő (inline kivitel)
 6. lépcső: ásványi anyag visszasózó egység (inline kivitel)

Jellemzői:

 • Tartályos kivitel, fémből készült stabil tartókonzol
 • Tartály mérete: 12 liter, anyaga fém, belseje speciális teflonbevonatú (Minősítések: NSF, CE)
 • Megengedett hálózati víznyomás: 3 – 7 bar (Ha alacsonyabb a víznyomás, a nyomásfokozóval felszerelt vagy a direkt átfolyós víztisztító berendezéseket ajánljuk).
 • Kapacitás: 130 – 250 liter/nap (Ez függ a hálózati nyomástól és a bejövő víz szennyezettségétől).
 • Méretek:
  • Víztisztító rész: Magasság: 48 cm, Hosszúság: 38 cm, Szélesség: 20 cm
  • Tartály: Magasság: 43 cm, Átmérő: 28 cm
 • Csaptelep: kerámiabetétes, krómozott sárgaréz, modern design
 • Tömege: 12 kg

Fontos Információ: mikrobiológiailag szennyezett vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére nem alkalmazható az RO víztisztító. Alkalmazási terület: vonatkozó jogszabályoknak megfelelő, bevizsgált és ivóvíz felhasználásra engedélyezett vizek kezelése.

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni (és el nem hanyagolható módon a garanciák érvényesüléséhez) rendszeres karbantartásra van szükség:

Szűrők cseréje:

 • a berendezéshez a Standard szett-4 GAC szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.
 • az ozmózis membránt 24 havonta átlagos használat mellett, de maximum 36 havonta. A berendezéshez szükséges ozmózis membrán a PurePro 75 GPD membrán (betét).
 • a visszasózó egységet 12 havonta ajánlott cserélni. AIMRO visszasózó egység.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

Fertőtlenítés:

 • javasolt a szűrőcserék alkalmával fertőtlenítést végezni. Fertőtlenítőszerként az Ezüstkolloidot ajánljuk.

A szűrők cseréjét és a berendezés fertőtlenítését kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

A berendezés gyártója: a német Bluefilters GmbH.

Szűrési lépcsők 6
Aktív szén
Polipropilén előszűrő
Ozmozis Membrán 1×75GPD
Visszasózó van
KDF szűrő nincs
Konstrukció tartályos
Rásegítő szivattyú nincs
Garancia 1 év