Termékek Menü

Bluefilters NewLine Countertop

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
12.500 Ft
Cikkszám: VB-NLCT01
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Bluefilters GmbH.

Leírás és Paraméterek

A német Bluefilters GmbH gyár asztali víztisztítója, egyedülálló többszempontból is. A lehető legkisebb helyet foglalja el a konyhapulton, dekoratív ugyanakkor egyszerű megjelenése, nem zavarja a szemet, beleolvad környezetébe.

NewLine szűrőbetét alapú, így kiváló szűrési teljesítménye van, emellett biztonságos és rendkívül könnyedén lehet a szűrőbetétet cserélni benne.

Működése: átfolyó rendszerű, konyhai csaphoz kötött útváltó csappal haszálható.

A kombinált NewLine szűrőbetét jellemzője:

- 50%: polipropilén szűrő, kiszedi a vízből az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennysződéseket (pl.: homok, rozsda, iszap, vízvezeték hálózatból jövő nagyobb szennyeződések)

- 50%: aktívszén szűrő, kiszűri a vízből a klórt és annak származékait (pl: trihalometánokat és -etiléneket), megköti az oldott szerves szennyező anyagokat (pl: vegyi anyagok, növényvédőszerek, olajszáramzékok), ezen kívül eltávolítja az azbesztet. Szűrési hatékonysága 98%.

A megszűrt víz a készülék kifolyócsövén távozik, egészen addig, amíg a konyhai csapot el nem zárjuk.

Felszerelése rendkívül egyszerű: a konyhai csap szűrőfejét le kell csavarni a víztisztító útváltó csapját (ha belső menetes, kérjük használja a mellékelt átalakítót). A készüléket így a mosogató pult mellé szükséges elhelyezni.

Szűrőbetét szűrőcsere esetén:

NewLine kombinált szűrőegység 5 mikron - aktívszén AC-SC-10-NL

A víztisztító házban az összes NewLine szűrőbetétünk használható.

Javasolt szűrőcsere: 6 havonta vagy a kapacitása elérését követően. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

Műszaki jellemzők:

Méretek 30.5 × 6.5
Szűrési teljesítmény 3.7 l/min
Maximum nyomás 6 bar
Működési hőmérséklet 4 - 38 C