Termékek Menü

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a VíztisztítóBázis. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a VíztisztítóBázistól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy az VíztisztítóBázis birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.viztisztitobazis.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

A szolgáltató neve: VíztisztítóBázis - Bonczföldi Krisztián EV.
A szolgáltató székhelye: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 36. F.6.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@viztisztitobazis.hu
A szolgáltató adószáma: 68821445-1-41
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Belügyminisztérium Okmányfelügyeleti Fősztály
A szolgáltató telefonszáma: +36 (70) 387 7889
A szerződés nyelve: magyar